sitede görmek istediğim önemli şeylerden dolayı yönetime bir şekilde dahil olmak istedim. esasen önemseyen olursa benim için çok önemli bir konuyu yazmak istiyor ve bu konuda şu yada bu şekilde herkesden bir geri dönüş almak istiyorum her türlü çözüm ve tepki saygıyla karşılanacaktır.
arkadaşlar daha ilk sayfada bazı arkadaşlarımız yazmış benim toplamda diyeceğim çoğu şey burada mevcut ama herzaman sert bir tepkiyle karşılanmış. öncelikle olmazsa olmazlarda şunu söyliyeyim.
ASLA ASLA TDK DIŞINDA OLAN BİR KELİME BARINDIRMAYAN YADA KÜFÜR ARGO İÇERMEYEN İLETİLER, BENCE SAÇMA BİLE BİLE ART NİYETLE AÇILMIŞ DİYEREK SİLİNEMEZ. KİMSE ASLA SİLEMEZ KATİYEN SİLEMEZ YÖNETİCİ KURUCU BIDI BIDI HİÇ BİRİ MÜHİM DEĞİL AMİYANE TABİRLE KRALI OLSA SİLEMEZ. EĞER ELİMİZDEKİ YETKİ BİZE BUNU SAĞLIYOR GİBİ BİR DÜŞÜNCEYE KAPILDIYSANIZ BU SAHİP OLDUĞUNUZ YETKİ DEĞİL SADECE SÜPER EGODUR. BEN DEMİYORUM Kİ DİNGONUN AHIRI GİBİ HERKES CHOOK SHEQER YHAA YAZSIN YADA KONUYU KENDI KEYFİNE GÖRE ŞEKİLLENDİRSİN ANCAK İLK BELİRTTİĞİM SEBEPLER HARİCİNDE MUDAHALELERİMİZ KİŞİNİN KENDİSİ İLE İLETİŞİME GEÇEREK OLMALIDIR. ÖZEL MESAJLA İHTAR ÇEKİLMELİ SONRADAN İŞLEM YAPILMALIDIR. KİŞİYE KENDİNİ AÇIKLAMA FIRSATI TANINMALIDIR. TEKRARLIYORUM BU ÖNERİ FALAN DEĞİL BU KURAL OLARAK OLMAZSA OLMAZ BİR DURUM ÇOK HIZLI VE KESİN BİR ŞEKİLDE KURALLAŞMASI GEREKİYOR YÖNETİM İÇİNDE, ÇÜNKÜ BEN KURBANI SEVERKEN BU SİTEDE DOLAŞIP BİRŞEYLER YAZDIĞIMDA BENİM DIŞIMDA BİRİNİN İLETİMİ DEĞİŞTİRDİĞİNİ, KIRPTIĞINI, BİÇTİĞİNI FARK ETTİĞİMDE ÜSTÜME ÇÖKEN SİNİR AGRESİFİTE SONUÇLARI KURBANI ETKİLER, NABRUĞU ETKİLER. BU ŞEKİLDE SİTEDEN SOĞUYAN ONLARCA KİŞİ TAKİP ETTİM Kİ BUNLAR KALİTE VE DONANIM OLARAK BURDAKİ KİMSEDEN AŞŞAĞIDA KALIR KİŞİLER DEĞİLLERDİ.
bir başka konu ise yine aynı temel sebeplerden çıkıyor ancak çok az farklı, yazım dili sözlü iletişimden pek farklıdır. jest ve mimik, ses tonu kullanımı olmadığı için herkes yazıyı kendi üslubunca okur bu da genel bir psikolojik gerçektir ki yazıda kızgınlık yada alaycılık yoksa onu bu şekilde algıladığınızda bu aslında sizin bu şekilde baktığınızın kanıtıdır ya da yine kişi size normal soğuk yazılar yazıyorken onu yakın algılamak keza aynı durum. buradan bağımsız olarak sabit ve tartışmasız bilimsellikten bahsettim şimdiye dek. ama bu sitede bununla çok karşılaşıyoruz başta yönetim olmak üzere hemen her üyemizde sen benle alay mı ettin, siteyle kafa mı buldun, bu yazdığın çok lüzümsuz falan gibi tepkiler verme huyu var. hayır arkadaşlar karşının düşüncelerine bu kadar çabuk hüküm vermeyin ne olur. bir kişiye haksızlık ediyor olabilirsiniz bunu unutmadan tepki verin. yine bu şekilde takipçileri küstürmekten korkuyorum ben.
son olarak da hepimizden istediğim, karşımızda saygı duymanız gereken bir insan olduğunu unutmayalım, birbirimizle diyaloğa girerken hep bilelim ki karşıdaki de en az sizin kadar kıymetli bir insan, nerde çalıyor ne iş yapıyor, yaşı kaç mühim değil, azami iyi niyet prensibiyle hareket etmez isek kasıntı bir fan sitesi olmaya sürüklenebiliriz.
şu ana kadar ki başarısı ve yaklaşımlarından dolayı diğer arkadaşlara da teşekkür etmeliyim, bu saydıklarım dışında takdire şayan bir performans. bu yazdıklarım da bireysel olarak algılanmasın bu çıkarımları emin olun uzun vadede yaptım. bu yüzden gerçekleşmesi konusunda ne kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi sonuç alacağımızdan eminim.
hepinize saygılar.