Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09/08/10 17

Gönderen Konu: İstek - Öneri  (Okunma sayısı 3154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KoRNBaN

Ynt: İstek - Öneri
« Yanıtla #120 : 01/06/10 16 »
beklediğimiz kurban albümüne değdimi diye düşündüm.yeni yılın ilk dakikalarında siteye girdim bi de ne göriim...iğrenç bi kurban şarkısı soykıran diye bi salakça ve denizden beklemediğim bi müzik tarzı bence diğer şarkılarda böyleyse hiç albüm çıkarmasınlar ve biz onları hep bekleyelim.keşke hiç birleşmeselerdi....iğrenç .iğrenç iğrenç iğrenç daha ne diyim ben daha baba bişeler bekliyodum.ama sert bi albüm olsun diye kuru gürültü bi şarkı ve salakça söz kulağımı tırmaladı.ben kendi şahsıma türkiyenin en büyük grubu olan kurbanı bu albümde kınıyorum...

yorumun saygıyı hak etmese de.. en azından sevdiğin gruba karşı yönelttiğin eleştiriler yapıcı olmalı.. belki şarkıyı beğenmemiş olabilirsin, doğaldır; albüm çıktığında onu da beğenmeyecek olabilirsin.. evrende her şey zıttıyla vardır.. fakat kullandığın üslup ve takındığın tavır fikir vermekten öte sıkıntıya yol açabilir.. bu işler o kadar kolay yürümüyor neler göze alınıyor bir bilsen aslında nelerden vazgeçiliyor bir bilsen, bir bilsek aslında..

şunu da belirtmekte fayda var dinlediğim her grup için kullanırım bunu: eğer grup dış faktörlerden etkilenmeden (sansür, satış kaygısı vs.) içlerinden geldiğince bir kayıt yapıp paylaşıyorsa buna ancak saygı duyabilirsin.. hoşlanmayabilirsin, sana iyi gelmemiş olabilir.. fakat müzik dışı faktörlerle eleştirmek önceki yapılan işlerle karşılaştırmak bir ahmaklıktır.. çünkü elindeki yenidir.. eğer eskiyi dinlemek istiyorsan zaten o kayıtlar orada duruyor dinleyebilirsin.. ama bu yeni eğer yeni olmayacak olsaydı söylenecek yeni bir söze ihtiyaç olmasaydı yeni bir albüme de gereksinim olmazdı.. sevmesen de eleştirmek değil de dinlemekten vazgeçebilirsin..
karanlığım uyanmadan uyut beni..

www.myspace.com/kornban

Çevrimdışı xur

• xur
  • Nabruk Belediye Başkanı =)
    • kurban hayran sitesi :)
« Yanıtla #121 : 01/06/10 16 »
oyunlara gelmeyelim arkadaşlar dışlayalım arkadaşı haydi :D 
gerek yok tek mesaj, tek giriş ve problem yaratmak.. bu tarz şeyler çok gördüm, belki siteye girer de cevabımızı görür sandım ama demek ki nedenini anlamış olduk, hehe beynini yıkatması gerek bence de :)

Nabruk Belediye Başkanı =)

Çevrimdışı alaTURKa

• Mülayim Delikanlı
« Yanıtla #122 : 01/06/10 17 »
açıkçası bende şarkıyı ilk dinlediğimde "ne bu yaa" der gibi olmuştum. yani şarkı çok düz gidiyor gibi gelmişti ama dinledikçe şarkıyı çok beğenmeye başladım. hergün dinlyorum. gayet güzel bi şarkı.
belki ilk dinlediğimde güzel gelmemesi kurbandan çok şey beklediğimdendir. eee bni güzele alıştıranda kurban değilmi;) ama şimdi gayet severek dinliyorum. albüm çıksın artık yaa:D
...herşeyi bir günde elde etmeni isterim hemde bir anda ve çok mutlu ol günlerden de kıyamet günü olsun.

Çevrimdışı kurban_tolga

• el hubb !!
« Yanıtla #123 : 01/06/10 22 »
oyunlara gelmeyelim arkadaşlar dışlayalım arkadaşı haydi :D
gerek yok tek mesaj, tek giriş ve problem yaratmak.. bu tarz şeyler çok gördüm, belki siteye girer de cevabımızı görür sandım ama demek ki nedenini anlamış olduk, hehe beynini yıkatması gerek bence de :)

bana katıldığın için sağol xur  :lol: :D  :P
dayanır canım acılara söylemeyin anneme !!! :)

Çevrimdışı bgielle

« Yanıtla #124 : 03/01/10 22 »
yazılan mesajlar hakaret yada tdk dışı içerik barındırmıyorsa herhangi bir ihtar vermeden kafanıza göre kesip biçmeyiniz moderasyon. yazdığım yazıları değiştirip yazılmamş gibi yapmak size kalmadı sevgili moderasyon,  yine yine yine yazıyorum burası babanızın parasıyla parsellediğiniz bir alan değil binicem üstüne vurucam kırbacı diyebileceğiniz satılık bir mülk değil konumunuzu layığıyla yapamadığınızı herkes söylüyorsa efendi efendi terk edin yada sizin yüzünüzden biz burdan soğuyacağız sevgili moderasyon.

ps: moderasyon dedim, mert sen anla.
just because you can't see it, it doesn't mean isn't there.

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #125 : 03/01/10 23 »
yazılan mesajlar hakaret yada tdk dışı içerik barındırmıyorsa herhangi bir ihtar vermeden kafanıza göre kesip biçmeyiniz moderasyon. yazdığım yazıları değiştirip yazılmamş gibi yapmak size kalmadı sevgili moderasyon,  yine yine yine yazıyorum burası babanızın parasıyla parsellediğiniz bir alan değil binicem üstüne vurucam kırbacı diyebileceğiniz satılık bir mülk değil konumunuzu layığıyla yapamadığınızı herkes söylüyorsa efendi efendi terk edin yada sizin yüzünüzden biz burdan soğuyacağız sevgili moderasyon.

ps: moderasyon dedim, mert sen anla.

başlıkla alakası olmayan yazıların hepsini sildim kendi yazım da dahil her yaptığım şeyden sana hesap verecek değilim.İstemiyorsan girmezsin bu kadar basit başlıkların gidişatlarını düzeltmek moderasyonun görevlerinden biridir.Eleştirini doğru düzgün yapmanı öneririm zira ben sana karşı bir laf söylemedim.Kimse de kasıntılık yapmıyor ama bu sitede yazdığın her mesajın biz yöneticilere yönelik bir iğneleme olduğu kesin.Bizi tanıyanlar iyi tanıyor tanımayanlar da inatla başka sebepler arıyorlar.

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #126 : 03/01/10 23 »
6-Huzursuzluk yaratan konuları,mesajları siliyorum.Canının sıkkın olduğu bir gün istek dışı bu tür bir şey yazarsan silerim..Eğer gene o konuyla ilgili bir konu açarsan onu da silerim.Bak demedi deme.. =)
Forum kuralları 6. madde.

Çevrimdışı bgielle

« Yanıtla #127 : 03/02/10 16 »
her yaptığını bana söyle demek mi oluyor, benim yazımı bana düzeltme ihtarı çekmeden silemezsin demek? evet dehan karşısında eğiliyorum. baya hukuk bilgisi sahibisin evet benim fikir hakkımı baltalarken bu site direk senin bloğun olsaydı dahi başkasına yazım hakkı verdiğin anda,- ona yeniden yazabilirsin yada yazamazsın derken yanlı olmamak ve bunu bildirmek zorundasın- da kime diyorum...

madem istemiyorsam girmem bu kadar basit, e girmem o zaman =) sen de haklısın bravaa.

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #128 : 03/02/10 17 »
her yaptığını bana söyle demek mi oluyor, benim yazımı bana düzeltme ihtarı çekmeden silemezsin demek? evet dehan karşısında eğiliyorum. baya hukuk bilgisi sahibisin evet benim fikir hakkımı baltalarken bu site direk senin bloğun olsaydı dahi başkasına yazım hakkı verdiğin anda,- ona yeniden yazabilirsin yada yazamazsın derken yanlı olmamak ve bunu bildirmek zorundasın- da kime diyorum...

madem istemiyorsam girmem bu kadar basit, e girmem o zaman =) sen de haklısın bravaa.

Defalarca yazmamıza rağmen aynı mesajları atan insanları uyarıyorum aynı tutumu sergilerlerse o zaman siliyorum ancak uyarımız bazılarına batıyor yok nasıl konuşuyorsunuz siz haline dönüyor olay.Bunları yazan hep aynı kişiler.Bir derdin varsa eğer benimle özel mesaj atar tartışırız burası yeri değil...

Çevrimdışı KoRNBaN

« Yanıtla #129 : 03/03/10 05 »
Sahip albümü başlığındaki mesajlarımı okuyabilirsiniz bugüne kadar albümün gecikmesiyle ilgili bir tek eleştirim olmadı.. Yönetimin kararını orada açıklamasına tepki olarak ben de orada buna karşı olduğumu belirttim ve mesajla da belirttim.. Yukarıda yazılana katılıyorum benim yazdığım şeyi benim tasarrufum olmadan değiştirmezsiniz! Yedeklemeden silemezsiniz.. Subjektif davranamazsınız bir *** beceremiyorsanız tekrar bölünelim ne dersiniz ? Hani güç birliği yapılacaktı Kurban için ? Yönetimdeki iyi niyetli insanlar niye bıraktı bu işi ve kasıntı tipler kaldı ?

Deniz'le konuştum ne haliniz varsa görün dedi kısaca ben isteseydim kendim açardım forumu.. Yani desteklenmiyorsunuz bile neden acaba ? O güveni neden veremediniz ?

Kişisel kaprislerinizi, aptalca tutumlarınızı gözden geçirin kraldan kralcı olmayın, ***ünüzden uydurduğunuz şeylerle ortamı siz germeyin!
« Son Düzenleme: 03/03/10 14 Gönderen: Mert »

www.myspace.com/kornban

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #130 : 03/03/10 14 »
Sahip albümü başlığındaki mesajlarımı okuyabilirsiniz bugüne kadar albümün gecikmesiyle ilgili bir tek eleştirim olmadı.. Yönetimin kararını orada açıklamasına tepki olarak ben de orada buna karşı olduğumu belirttim ve mesajla da belirttim.. Yukarıda yazılana katılıyorum benim yazdığım şeyi benim tasarrufum olmadan değiştirmezsiniz! Yedeklemeden silemezsiniz.. Subjektif davranamazsınız bir *** beceremiyorsanız tekrar bölünelim ne dersiniz ? Hani güç birliği yapılacaktı Kurban için ? Yönetimdeki iyi niyetli insanlar niye bıraktı bu işi ve kasıntı tipler kaldı ?

Deniz'le konuştum ne haliniz varsa görün dedi kısaca ben isteseydim kendim açardım forumu.. Yani desteklenmiyorsunuz bile neden acaba ? O güveni neden veremediniz ?

Kişisel kaprislerinizi, aptalca tutumlarınızı gözden geçirin kraldan kralcı olmayın, ***ünüzden uydurduğunuz şeylerle ortamı siz germeyin!

ağzını bozma burası dingonun ahırı değil bu tip yanlışlara düşüyorsunuz sonra müdahale edince biz kasıntımı oluyoruz ? Kurban'ın güvenini almasak her hafta bu adamlardan haber alırmıyız ? bugüne kadar her işte onların haberi oldu.Silinen yazılar sizin göremediğin yerde duruyor zaten.

Çevrimdışı KoRNBaN

« Yanıtla #131 : 03/03/10 15 »
Haber almak çok zor bir şey değil.. Çünkü onlar kasmıyorlar bu kadar.. Biz ünlüyüz kimseyi sallamayız edasında dolaşmıyorlar.. Burada bizden ayrılan yönünüz siz izin alarak paylaşıyorsunuz.. Biz haberi aldıktan sonra gerisini kurcalamıyoruz.. Sanırım bir fan forumu yönetmeye kalksam izin almak için fazladan bir soru sormaya da üşenmem..

Ağız bozma konusuna gelince: temiz bir Türkçe'yle yazdığım eleştiriler silinirse argo kullanırım.. Nasıl olsa siz sansürlüyorsunuz..

Nice yazılar geçti gruba yönelik sert bir şekilde ki hiçbirinin içinde olmadım fakat haksız bir yere uygulamaya çalıştığınız sansüre karşın yazdıklarım silindi.. Bu ne kadar basit değil mi ? Yoksa o yazdıklarımda kişisel olarak can acıtan bölümler mi vardı ?

www.myspace.com/kornban

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #132 : 03/03/10 15 »
Haber almak çok zor bir şey değil.. Çünkü onlar kasmıyorlar bu kadar.. Biz ünlüyüz kimseyi sallamayız edasında dolaşmıyorlar.. Burada bizden ayrılan yönünüz siz izin alarak paylaşıyorsunuz.. Biz haberi aldıktan sonra gerisini kurcalamıyoruz.. Sanırım bir fan forumu yönetmeye kalksam izin almak için fazladan bir soru sormaya da üşenmem..

Ağız bozma konusuna gelince: temiz bir Türkçe'yle yazdığım eleştiriler silinirse argo kullanırım.. Nasıl olsa siz sansürlüyorsunuz..

Nice yazılar geçti gruba yönelik sert bir şekilde ki hiçbirinin içinde olmadım fakat haksız bir yere uygulamaya çalıştığınız sansüre karşın yazdıklarım silindi.. Bu ne kadar basit değil mi ? Yoksa o yazdıklarımda kişisel olarak can acıtan bölümler mi vardı ?

ordaki yazıları konu başlığına uygun olmadığı için sildim bunu anlayabilmek bu kadar zor mu ?
bizde sıkılıyoruz albüm çıkmadığı için ama çıkıpta albüm çıkmasın yok albüm 2100 de çıkıyor gibi şeyler yazmıyoruz forumu takip eden Kurban üyeleri var .Eleştiri yapılacaksa dalga geçer gibi eleştiri yapılmaz.

Çevrimdışı KoRNBaN

« Yanıtla #133 : 03/03/10 15 »

ordaki yazıları konu başlığına uygun olmadığı için sildim bunu anlayabilmek bu kadar zor mu ?
bizde sıkılıyoruz albüm çıkmadığı için ama çıkıpta albüm çıkmasın yok albüm 2100 de çıkıyor gibi şeyler yazmıyoruz forumu takip eden Kurban üyeleri var .Eleştiri yapılacaksa dalga geçer gibi eleştiri yapılmaz.

Gruba direkt hakaret edilmiyor, grup eleştiriliyor.. Bahsettiğini üslubu doğru bulmasam da körü körüne bir gruba hayran olmayı, bunu yaşam meselesi yapmayı doğru bulmasam da yapılan dalga dahi olsa eleştirilerin bu şekilde cezalandırılmaması gerektiğini biliyorum..  Kimsenin pışpışlanmaya ihtiyacı yok sanırım yaşını başını almış adamlar beş yaşındaki çocuk değiller.. Neyin dalga amacıyla neyin ciddi ciddi yazıldığını kavrayamayacak kadar aciz de değiller.. Siz buradan engellediğinizde bu yazılanları, interaktif sözlüklerde hiçbir şey yazılmıyor mu ? Oraları da takip ediyorlar..

Siz bu şekilde oralarda yazanları düzgün bir ortam oluşturup buraya çekmek yerine, burada keyif alarak yazmaya çalışanları oralara kaçırma telaşındasınız istemeden de olsa..

Anlamadığınız bir nokta var: Kurban'ın dinleyici/takipçi kitlesi ağırlıklı olarak yeni yetme grup ve şarkıcılar gibi bluğ çağı dönemindeki sivilceli tipler değil.. Düşünen, sorgulayan, hoşgörülü ve karşısındakinden de bunları bekleyen bir kitle.. O nedenle bu tür saçma bir sansürleme girişimi ve kaprisler mide bulandırıyor küçük bir sinek misali..

www.myspace.com/kornban

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #134 : 03/03/10 15 »
Eleştiri bu yolla yapılmazki adamların morali zaten bozuk destek vermemiz lazım bu süreçte.
Bundan sonra yaptığımız hatalara dikkat ederiz. Sizlerlede tartışırız ama hakaret olmadığı sürece.

Sevgili üyeler Sitede görmek istediklerinizi olmasını istediğiniz neler var ?

Çevrimdışı bgielle

« Yanıtla #135 : 04/27/10 17 »
sitede görmek istediğim  önemli şeylerden dolayı yönetime bir şekilde dahil olmak istedim. esasen önemseyen olursa benim için çok önemli bir konuyu yazmak istiyor ve bu konuda şu yada bu şekilde herkesden bir geri dönüş almak istiyorum her türlü çözüm ve tepki saygıyla karşılanacaktır.

arkadaşlar daha ilk sayfada bazı arkadaşlarımız yazmış benim toplamda diyeceğim çoğu şey burada mevcut ama herzaman sert bir tepkiyle karşılanmış. öncelikle olmazsa olmazlarda şunu söyliyeyim.

ASLA ASLA TDK DIŞINDA OLAN BİR KELİME BARINDIRMAYAN YADA KÜFÜR ARGO İÇERMEYEN İLETİLER, BENCE SAÇMA BİLE BİLE ART NİYETLE AÇILMIŞ DİYEREK SİLİNEMEZ. KİMSE ASLA SİLEMEZ KATİYEN SİLEMEZ YÖNETİCİ KURUCU BIDI BIDI HİÇ BİRİ MÜHİM DEĞİL AMİYANE TABİRLE KRALI OLSA SİLEMEZ. EĞER ELİMİZDEKİ YETKİ BİZE BUNU SAĞLIYOR GİBİ BİR DÜŞÜNCEYE KAPILDIYSANIZ BU SAHİP OLDUĞUNUZ YETKİ DEĞİL SADECE SÜPER EGODUR. BEN DEMİYORUM Kİ DİNGONUN AHIRI GİBİ HERKES CHOOK SHEQER YHAA YAZSIN YADA KONUYU KENDI KEYFİNE GÖRE ŞEKİLLENDİRSİN ANCAK İLK BELİRTTİĞİM SEBEPLER HARİCİNDE MUDAHALELERİMİZ KİŞİNİN KENDİSİ İLE İLETİŞİME GEÇEREK OLMALIDIR. ÖZEL MESAJLA İHTAR ÇEKİLMELİ SONRADAN İŞLEM YAPILMALIDIR. KİŞİYE KENDİNİ AÇIKLAMA FIRSATI TANINMALIDIR. TEKRARLIYORUM BU ÖNERİ FALAN DEĞİL BU KURAL OLARAK OLMAZSA OLMAZ BİR DURUM ÇOK HIZLI VE KESİN BİR ŞEKİLDE KURALLAŞMASI GEREKİYOR YÖNETİM İÇİNDE, ÇÜNKÜ BEN KURBANI SEVERKEN BU SİTEDE DOLAŞIP BİRŞEYLER YAZDIĞIMDA BENİM DIŞIMDA BİRİNİN İLETİMİ DEĞİŞTİRDİĞİNİ, KIRPTIĞINI, BİÇTİĞİNI FARK ETTİĞİMDE ÜSTÜME ÇÖKEN SİNİR AGRESİFİTE SONUÇLARI KURBANI ETKİLER, NABRUĞU ETKİLER. BU ŞEKİLDE SİTEDEN SOĞUYAN ONLARCA KİŞİ TAKİP ETTİM Kİ BUNLAR KALİTE VE DONANIM OLARAK BURDAKİ KİMSEDEN AŞŞAĞIDA KALIR KİŞİLER DEĞİLLERDİ.

bir başka konu ise yine aynı temel sebeplerden çıkıyor ancak çok az farklı, yazım dili sözlü iletişimden pek farklıdır. jest ve mimik, ses tonu kullanımı olmadığı için herkes yazıyı kendi üslubunca okur bu da genel bir psikolojik gerçektir ki yazıda kızgınlık yada alaycılık yoksa onu bu şekilde algıladığınızda bu aslında sizin bu şekilde baktığınızın kanıtıdır ya da yine kişi size normal soğuk yazılar yazıyorken onu yakın algılamak keza aynı durum. buradan bağımsız olarak sabit ve tartışmasız bilimsellikten bahsettim şimdiye dek. ama bu sitede bununla çok karşılaşıyoruz başta yönetim olmak üzere hemen her üyemizde sen benle alay mı ettin, siteyle kafa mı buldun, bu yazdığın çok lüzümsuz falan gibi tepkiler verme huyu var. hayır arkadaşlar karşının düşüncelerine bu kadar çabuk hüküm vermeyin ne olur. bir kişiye haksızlık ediyor olabilirsiniz bunu unutmadan tepki verin. yine bu şekilde takipçileri küstürmekten korkuyorum ben.

son olarak da hepimizden istediğim, karşımızda saygı duymanız gereken bir insan olduğunu unutmayalım, birbirimizle diyaloğa girerken hep bilelim ki karşıdaki de en az sizin kadar kıymetli bir insan, nerde çalıyor ne iş yapıyor, yaşı kaç mühim değil, azami iyi niyet prensibiyle hareket etmez isek kasıntı bir fan sitesi olmaya sürüklenebiliriz.

şu ana kadar ki başarısı ve yaklaşımlarından dolayı diğer arkadaşlara da teşekkür etmeliyim, bu saydıklarım dışında takdire şayan bir performans. bu yazdıklarım da bireysel olarak algılanmasın bu çıkarımları emin olun uzun vadede yaptım. bu yüzden gerçekleşmesi konusunda ne kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi sonuç alacağımızdan eminim.

hepinize saygılar.

Çevrimdışı bsra

• ÇABUK SAKLAN BABA GELİYOR
    • nabruk
« Yanıtla #136 : 04/27/10 18 »
her şey çok güzel gidiyor
site üyelerinin çoğu daha messenger facebook açmadan nabruk açıyorlar
bu mükemmel bir şey
bu konuda yöneticileri tebrik ediyorum ;)

ve sadece Türkçe'nin düzgün kullanılmasını istiyorum o kadar
BSRAER

Çevrimdışı manik-depresif

• Ağız var da,kulak yok,akıl çok yine !
    • çok lazımsa burdan ulaşın gençler
« Yanıtla #137 : 04/27/10 22 »
@ bgielle

yazıları silmek ve değiştirmek hakkında,

ilk olarak silmek konusunda ele almak istiyorum çünkü ayrı ayrı önerilerim var. siteden ağır hakaret vesaire barındıran kesin tabirler dışında hiç bir şeyin silinmesi taraftarı değilim. onun yerine silinmesi gereken yazı tek bir cümle dahi olsa çöpe taşınması, ama bir şekilde hala durması daha akıl kârı bir şeydir her daim.

değiştirmek hususunda da, her ne kadar türkçenin internetten kurtarılmasına k..mla gülüyor olsam da bu sitenin kuralı böyle olduğu için uyulmak zorundadır. hatalı mesajları düzeltmek de bunun bir kolu olarak yer alıyor. FAKAT, mesajı değiştirirken yanlış yazılan kısmın da orada kalması altına doğrusunun,düzeltilmişinin yazılması hem hataların görülmesi hemde kişinin ben yok şöyle yazdım böyle yazdım diye kıvırmasının önüne geçilebilmesi açısından çok daha hoş olacaktır.

üslup konusunda da en azından benim kurduğum bi' cümleyi okuyanlara şöyle bir kolaylık olsun, her ne diyorsam diyeyim bilin ki onu kibar bir tonlamayla değil bariz kırıcı bir vurguyla söylemişimdir. bu da benim ayıbm.ehah.
Şirazi: ''Aşka uçarsan kanadın yanar''
Mevlana: ''Aşka uçmazsan kanat neye yarar''
Yunus Emre: "Aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? ''
Demet Akalın : ''Aşkın açamadığı kapı , kanatlanıp uçamadığı yer mi var ''
(ahaha what the f*ck?!)

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #138 : 04/27/10 23 »
Bgielle ve manik depresif bunları burda tartışmanız yerine moderasyonda tartışmanız daha doğru olacaktır...

« Yanıtla #139 : 04/27/10 23 »
başkalarının da fikirlerine de açık bir konu olsun diye düşündü sanırım.
(ahaha what the f*ck?!)

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #140 : 04/27/10 23 »
Forum kurallarını kabul etmiştir buradaki herkes üye olurken. Kurallar sitenin huzuru için var bu kadar açıklama yeter sanırım.

« Yanıtla #141 : 04/28/10 00 »
kuralların tartışıldığı bir durum yok tam olarak. fikir belirtmek gibi bir durum var daha çok.
(ahaha what the f*ck?!)

Çevrimdışı bgielle

« Yanıtla #142 : 04/28/10 10 »
evet bizden öte kullanıcıların bu konuda konuşması gerekli çünkü biz aksi düşünceleri yok sayıp sadece eller havaya hobarey olanları ele aldıkça diğerlerini kaybediyoruz. kaybolan üyelere de bir iadeyi itibar olsun diye idi açık yazma sebebim.

zaten olay da bu işte, herşeyi nerden yazılacağına kadar b(s)iz kimseye sormadan son haliyle ortaya çıkarıyoruz sonuçları sevenler, kabullenenler kalsın sevmeyenler kabul etmeyenler tartışma isteyenler gitsin tutumu oluyor. bu kadar açıklama yeter sanırım =) . öyle olsun madem yeter ki sonuç alalım yeri de değişse olur.

« Yanıtla #143 : 04/28/10 18 »
iyi niyetine teşekkür ederim şahsen.
(ahaha what the f*ck?!)

Çevrimdışı Mert

« Yanıtla #144 : 04/28/10 19 »
bu yüzden tartıştığımız tartışmadığımız insanları ayırt etmeden moderasyona aldık sizleri madem konuşuyoruz burda :D yanlış hatırlamıyorsam aldığımız 3 modla da zamanında tartışmıştık. Bu tartışmaların sonu gelmediği için müdahale etme gereği duyduk bu yüzden kuralların içine dahil ettik bunuda.

« Yanıtla #145 : 04/29/10 01 »
o konuda alem buysa kral benim yalnız asdlkjasklq :d marifet sanki di'mi :p
(ahaha what the f*ck?!)

Çevrimdışı Kirtas_Ernn

• Kurban.com - Nabruk.com
« Yanıtla #146 : 06/17/10 22 »
Merhaba. Bu olayı Puratu'da gördüm ve ağzım sulandı. Acaba şarkıların tab dosyalarının konulacağı bir genel başlık açılması mümkün mü?  :)

Çevrimdışı xur

• xur
« Yanıtla #147 : 06/17/10 23 »
bugün bende düşündüm onu aslında, tam da denk gelmiş.
Kurban tabları tamamen doğru değiller nette dolaşanlar ama aslında yeni tab çıkartacak insanlarda olabilir sahip için, bakalım güzel olabilir diğer yönetici arkadaşlar ne derler bilemeyeceğim şu an

« Yanıtla #148 : 06/18/10 00 »
kurban dışında tablar kastediliyorsa saçma bir fikir bence. yoksa ben de vivid arşivi isterim ipin ucu kaçar kehkeh.
kurban a ait notalar olursa da grup tasdikli orjinal dökümanlar olmalı. mesela teoman forumunda bir ara böyle bir şey mevcut idi. kendisini de forumunu da sevmesem de arada iyi birşey çıkıyor demekki.
(ahaha what the f*ck?!)

Çevrimdışı xur

• xur
« Yanıtla #149 : 06/18/10 00 »
geçen Özgür ile konuştum ben, Burakın davul sessionları gibi, Sahiple başlayıp diğer albümlerde işin içinde olacak bir videolar hazırlar mıyız dedim, bende düşünüyorum ama yoğunum bir uygun zaman olursa bunu halledelim demişti. çok güzel olur sanırım olursa